Efekti terapije

Intravenozno lasersko zračenje krvi je prvi put izvedeno pre otprilike 25 godina u bivšem Sovjetskom Savezu. Laserska svetlost dovedena je direktno u protočnu krv jednosmernim kateterom. Raznim in vitro testovima pre nego što se moglo utvrditi da biološko meko lasersko zračenje belih krvnih zrnaca izaziva različite pozitivne efekte, naročito ekspresiju imunoglobulina, interferona i interleukina.
Nakon uvođenja nove metode objavljene su različite kliničke studije koje su pokazale dodatne efekte na različite metaboličke puteve.

Razvoj sertifikacija i proverenost terapije

Razvoj i sertifikacija novog uređaja za intravensko lasersko ozračivanje krvi u 2005. godini u programu podrške istraživanju biofotonika II vlade Niedersachsena po prvi put je otvorila mogućnost u Nemačkoj da proveri novu terapiju u kliničkim studijama.
U sopstvenim istraživanjima rezultati ruskih studija mogli bi u velikoj meri biti potvrđeni. Skoro svi lečeni pacijenti opisali su opštu stabilizaciju i povećanu energiju, dok se pozitivni efekti na hronične bolesti jetre, dijabetes melitus, poremećaji metabolizma i druge različite bolesti mogu dokazati. Iako su studije iz Rusije rađene samo crvenim laserom, dodatna upotreba zelenih, plavih i ultra ljubičastih lasera danas je značajno povećala efekte.

Dostava

Brza i sigurna dostava

Dostupni operateri

24 / 7 smo dostupni

Telefon

+381 63 24 34 72

e-Mail

nikola66nikolic@gmail.com