Žuti laser

Poznato je da žuti laser poboljšava metabolizam serotonina i vitamina D. Vitamin-D je naš „vitamin sunca“. Stoga se žuti laser naziva i “sunčevim laserom”. Serotonin je hormon odgovoran za sreću. Manjak serotonina može dovesti do psiholoških poremećaja. Stoga je žuti laser vrlo efikasan u lečenju depresije.
Ima detoksikativne i antidepresivne efekte, poboljšava metabolizam serotonina i vitamina D
Stimuliše najjači prirodni fotosenzibilizator hipericin i stoga je veoma pogodan za fotodinamičku terapiju raka
U kombinaciji sa hipericinom pogodnim za lečenje virusnih i hroničnih bakterijskih infekcija, pozitivni rezultati kod hroničnih infekcija (npr. Lajmska bolest) i sindroma umora i veoma pozitivna iskustva kod napredne lajmske bolesti; značajno poboljšanje nakon nekoliko tretmana, dobri efekti na nekoliko virusnih infekcija
Snažno antibakterijsko dejstvol veoma dobri rezultati kod pacijenata sa napadima panike, depresijom i anksioznim poremećajima.

Crveni laser

Crveni laser aktivira proizvodnju ATP-a, što dovodi do povećane energije, bolje cirkulacije krvi, poboljšanja srca i cirkulacije, podrške neuronskih funkcija (u CNS-u), poboljšanja imune odbrane (NK-, T-pomagači-, T-supresorne ćelije ).
Stimuliše imuni sistem.
Aktivira makrofage.
Oslobađa citokine i interferon.
Otvara mikro cirkulaciju.
Ima efekat inhibicije koagulacije i inhibira agregaciju trombocita.
Poboljšava deformabilnost eritrocita.
Stimuliše kompleks IV na ćelijskom nivou (citokrom C-oksidaza u respiratornom lancu mitohondrija) i na taj način povećava proizvodnju energije u ćelijama.
Može se koristiti za fotodinamičku terapiju tumora u kombinaciji sa hlorinom E6 kao fotosenzibilizatorom.

Zeleni laser

Zeleni laser ima snažno protivupalno dejstvo. Tako se zeleno svetlo koristi terapeutski za prevenciju infekcije, protiv upalnih oteklina (edema) ili bola povezanih sa upalama i oteklinama i protiv čira ili infektivnih tumora.
Dovodi do stericne promene konformacije molekula hemoglobina sa 20% povecanim unosom kiseonika.
Apsorbuje se kompleksom III respiratornog lanca mitohondrija i povećava proizvodnju ATP-a za otprilike. 30%.
Doziranje podsticaja zavisi od natrijum-kalijum ATP-aza na membranama eritrocita.

Plavi laser

Plavi laser ima veoma pozitivne efekte na naš imuni sistem. Pored toga, značajno je poboljšano zaceljivanje rana. Takođe postoji snažan protivupalni i antibakterijski efekat, kao i pozitivan uticaj na harmonizaciju hormona i smanjenje bola. Poboljšava perfuziju ćelija i unošenje kiseonika. Biohemijski mehanizmi su prilično složeni. Međutim, dolazi do poboljšanja metabolizma ATP (što dovodi do više ćelijske energije) i pozitivan uticaj na oslobađanje hemoglobin azotnog oksida (HbNO) nakon zračenja plavim laserom.
Stimuliše kompleks I respiratornog lanca mitohondrija
Ima veoma snažno antibakterijsko dejstvo uništavajući mikroorganizme svih vrsta u krvi (apsorpcijom bakterijskih porfirina i proizvodnjom reaktivnih vrsta kiseonika).
Otpušta NO iz NO-Hb mikro cirkulacije (azotni oksid).
Može se koristiti za antimikrobnu fotodinamičku terapiju (za bakterijske, virusne i parazitske bolesti) u kombinaciji sa Riboflavinom kao fotosenzibilizatorom.

Dostava

Brza i sigurna dostava

Dostupni operateri

24 / 7 smo dostupni

Telefon

+381 63 24 34 72

e-Mail

nikola66nikolic@gmail.com